Maatwerk onze specialiteit....

Stanley: schuifdeuren op maat

Met Stanley schuifdeuren zijn er diverse mogelijkheden; zo kunt u uw schuifdeuren plaatsen van muur tot muur, van muur tot zijwand (paneel), van zijwand tot zijwand, evenwijdig aan een schuin dak en aan ťťn zijde onder een schuin dak* (*alleen bij minimaal 3 schuifdeuren).
 

StoreMax Comfort

StoreMax Comfort.jpg

De afmetingen van uw schuifdeuren bepaalt u zelf. Zo kan de breedte van een schuifdeur variŽren van maximaal 102 cm en minimaal 30 cm. U kunt op een eenvoudige wijze bepalen hoeveel schuifdeuren u minimaal nodig heeft. Zo maakt u met 3 schuifdeuren van ongeveer 80 cm een schuifdeurenwand van ongeveer 240 cm. De maximale deurhoogte van een schuifdeur is 279 cm (de minimum hoogte is 30 cm). De dikte van een schuifdeur is 12 mm. Ook de dessins van uw schuifdeuren en eventuele zijpanelen en/of bovenpanelen bepaalt u zelf. Er zijn 54 dessins.

Klik hier voor de online brochure 

Maatwerk raamdecoratie
 

Ook op het gebied van raamdecoratie bieden we u een ruime keuze. Een kwaliteit waar wij geheel achter kunnen staan. Ook de raamdecoratie leveren wij op het door u gewenste formaat. Uiteraard komen wij alles gratis bij u inmeten. En tegen een geringe vergoeding kunnen wij de producten ook voor u plaatsen.

Service bouwmarkt van Duinen biedt u eigentijdse raambekledings produkten met een eigentijdse uitstraling. Houdt U van een modern interieur, of voelt U zich meer thuis in een landelijk romantische omgeving. Is Uw interieur modern klassiek geÔnspireerd of laat U zich meer leiden door een bepaalde kleursfeer?

Via onze leveranier: Multisol leveren wij: Multishade, Horizontale jalouzieŽn, Houten jalouzieŽn, Vouwgordijnen, Rolgordijnen, Plissť gordijnen, GordijnjalouzieŽn (lamellen), Paneelgordijnen en horren.

Van leverancier:  VELUX leveren wij: JalouzieŽn, Buiten zonweringen, insectenhorren, Rolluiken, Verduisteringsgordijnen. En de bekende plisse deurhor systemen (zie hieronder)
 

 
 

Plisse allure deurhor
 

  • Het horgaas is duurzaam plissť gevouwen, bestand tegen rotting en UV-straling en voorzien van ijzersterke nylon spandraden

  • De gaasgeleiding aan boven- en onderkant verloopt via een kunststof geleiderketting met openstaande randen

  • Op de dorpel bevindt zich een geleidingsstrip van slechts 3 mm hoog, deze kan ook worden aangebracht op een doorlopende vloer

  • De vouwhordeur Plissť Allure is verkrijgbaar in de breedtes 130 cm, 180 cm en 200 cm

  • Een grotere deuropening is afsluitbaar met Plissť deurhorren die naar elkaar toe sluiten of aan elkaar gekoppeld worden

  • Standaard voorzien van zwart geplisseerd gaas, op aanvraag ook met grijs geplisseerd gaas beschikbaar

  • Leverbaar in alle RAL-kleuren

De bediening van de Vouwhordeur Plissť Allure is eenvoudig: gewoon de deurlijst heen en weer schuiven. De deurhor kan in elke gewenste stand blijven staan.

In de winter kan de deurhor op eenvoudige wijze worden verwijderd. De montage vindt namelijk plaats met speciale bevestigingsklemmen.


Hieronder enkele voorbeelden van onze mogelijkheden.